En kritisk Facebook-tidslinjeindstilling, der skal foretages nu

Jeg er sikker på, at du er meget forsigtig med, hvilke fotos, statusopdateringer og artikler, du lægger på din Facebook-tidslinje. Når alt kommer til alt ønsker du ikke at forkæle dig selv foran dine venner, familie og kolleger nu eller i fremtiden længe efter at du har glemt, hvad du skrev i et øjeblik af spænding.

Desværre er det ikke alle i dit liv, der måske er ganske så hensynsfulde. Det er et problem, når nogen af ​​dine venner kan sende noget til din tidslinje.

Det kan være et foto, der ikke viser dig i det bedste lys (bogstaveligt eller billedligt), en tegneserie, de ved, at du finder sjove, men andre kan synes stødende, en artikel, som du ikke er enig i, en historie, du ikke synes vil ikke have, at alle skal vide, eller en række andre ting. Jeg har set det ske med andre, og det er endda sket for mig.



Heldigvis kan du stoppe det fuldstændigt med en simpel ændring i Facebooks indstillinger. Jeg fortæller dig også, hvordan du justerer dine indstillinger, hvis du ikke ønsker at slå denne funktion helt fra, men alligevel ønsker kontrol.

Sluk for tidslinjepostering

Din bedste mulighed er at forhindre nogen i at poste til din tidslinje. For at gøre dette skal du åbne din Facebook-side og i øverste højre hjørne af siden klikke på den nedadvendte trekant og vælge Indstillinger.

I den venstre kolonne skal du vælge 'Tidslinje og tagging.' I højre kolonne ved siden af ​​'Hvem kan tilføje ting til min tidslinje?' Skal du kigge efter 'Hvem kan skrive på din tidslinje?' Og klik på 'Rediger' -linket til højre.

Skift indstillingen fra 'Venner' til 'Kun mig.' Nu er du den eneste, der kan sende. Enkel!

Selvfølgelig har du måske ikke noget imod, at de fleste af dine venner poster, men du vil bare begrænse, hvem der ser det. Det kan du også gøre.

Administrer postning af tidslinjer

På skærmen 'Tidslinje og tagging' skal du se under 'Hvem kan se ting på min tidslinje?' Klik på linket 'Rediger' ved siden af ​​'Hvem kan se, hvad andre poster på din tidslinje?'


utilitech 100w udskiftningsledning



Som standard skal dette indstilles til Venner, men du kan skifte til Alle, Venner af Venner, Kun mig eller Brugerdefineret. Hvis du vælger Brugerdefineret, kan du vælge, hvem der skal se disse indlæg, og hvem der ikke skal.

Du kan indstille individuelle personer eller vælge lister over mennesker. For eksempel kan du vælge at lade listen over 'Nære venner' se, hvad andre mennesker poster, mens 'Medarbejdere' ikke kan. Klik her for at lære, hvordan man opretter og redigerer Facebook-lister.

Hvis du gør dette, vil du selvfølgelig sikre dig, at indstillingerne rent faktisk fungerer. På skærmen 'Tidslinje og tagging' i afsnittet 'Hvem kan se ting på min tidslinje?' Finder du 'Gennemgå, hvad andre ser på din tidslinje.'

Klik på linket 'Vis som' til højre, og du kan se, hvordan din Facebook-tidslinje ser ud for visse mennesker. Så du kan vælge den kollega eller slægtning, der kan lide at sladre og sørge for, at de ikke kan se noget sladder-værdigt.

Funktionen 'Vis som' giver dig også mulighed for at se på din profil, som om du er en fremmed. Dette er en god måde at finde ud af, hvad et medlem af befolkningen nøjagtigt kan se, hvis de ser på din Facebook-side. Du kan blive overrasket over, hvad der ikke er så skjult, som du tror.

Psst… Vil du have flere tip? Sørg for at følge Kim Komando videre Facebook og YouTube. Det er her du kan se alle vores mest populære historier med et øjeblik, og hvor vi sender nyttige videoer. Lige Klik på 'Synes godt om' på Facebook, og 'Abonner' på YouTube for at få de historier, der betyder mest. Du finder disse links i øverste højre hjørne.

Flere tip, du ikke kan gå glip af:

7 Facebook-tip, som kun strømbrugerne ved



Bloker irriterende mennesker på Facebook uden at blive fanget

5 spørgsmål, du skal stille, inden du klikker på NOGEN link