Sådan sendes e-mail vha. Gmail

Forestil dig dette scenarie. Du har lige afsluttet et møde med din kollega Claire, og det gik ikke godt. Du skriver en e-mail ved hjælp af Gmail til en anden kollega, der udtrykker din frustration over Claire og hendes mangel på intelligens, og du trykker på send-knappen.

Når du ser din e-mail blive sendt, er du klar over, at du kopierede i hele virksomheden. Svedperler samles hurtigt på din pande og dit hjerte begynder at palpitere. Du er overspændt med bekymring for at dele dine tanker med alle på kontoret, inklusive Claire.

Gå ikke i panik, da dette scenarie sandsynligvis ikke vil opstå, hvis du justerer indstillingen Fortryd send i Gmail, før du sender e-mailen.




kan tabletter få vira

Aktivering af funktionen Fortryd send, når du bruger Gmail på nettet

Muligheden for at sende en e-mail er et spørgsmål om at justere en indstilling inden du skriver din e-mail. At hente en e-mail, der er sendt med en fejl, forhindrer dig i at have en pinlig situation med Claire. Denne tilbagekaldelse af en meddelelse giver dig også mulighed for at ændre stavefejl, forkerte modtagere, emnelinje og endda tilføje glemte vedhæftede filer. Når du er tilfreds med redigering, skal du sende e-mailen på vej.



Fangsten til at sende en e-mail er, at du skal justere indstillingen til et højere tal end standardindstillingen på fem sekunder. Lad os se det i øjnene; fem sekunder er ikke engang nok til at indse, at du har foretaget en fejl, så lad være at trykke på knappen Send. Heldigvis giver Gmail-indstillinger mulighed for at sætte en e-mail-levering på pause op til 30 sekunder. Så lad os komme til det.

Åbn dine indstillinger i Gmail, og vælg derefter indstillinger:


kan ikke starte familiedeling

I sektionen Fortryd send er standardindstillingen sat til fem sekunder. Vælg området, og vælg en mulighed. Det anbefales, at du vælger de 30 sekunder, da dette giver et par ekstra øjeblikke at overveje din e-mail.



Når du har foretaget din justering, skal du rulle ned ad siden og klikke på Gem ændringer for at den skal træde i kraft.

Færdig. Kunne ikke være lettere. Nu er det tid til at prøve denne potentielle jobbesparende funktion.

Test af funktionen Afsend

Hvis du har en ekstra e-mail-adresse, her er din chance for at teste den usendte funktion. Hvis ikke, send e-mailen til den adresse, hvorfra du skriver din besked. Her er et par metoder til at huske din besked. Først meddelelsen Undo option.

Når du har klikket på knappen Send på din e-mail, vises der en meddelelsesboks i nederste venstre hjørne med fortryd indstillingen, vælg den, og din e-mail bliver øjeblikkeligt hentet for dig at foretage eventuelle rettelser.

Din anden metode til at gendanne din e-mail bruger et digitalt trick kaldet en tastaturgenvej. Hvis du trykker på Z-tasten, efter at du har sendt din e-mail, vil det medføre hurtig redning. Denne teknik er hurtigere end at vælge Fortryd anmeldelse med din markør.

Sådan fjernes en e-mail ved hjælp af Gmail-mobilappen

Denne fjernelse-funktion er tilgængelig i Gmail-appen, uanset din enheds operativsystem. Som med webversionen, vil du bemærke en fortryd besked i bunden af ​​din skærm. Hvis du klikker på knappen, henter du din besked og viser den til redigering.


tale med et spøgelse online

Hvis du vælger ikke at sende din e-mail igen og vende tilbage til din indbakke, vises der en meddelelse nederst på skærmen, hvor du får besked om, at et udkast til e-mailen blev gemt sammen med muligheden for at kassere. Hvis du beslutter ikke at slette det med det samme, vil udkastet blive opbevaret i din kladde til senere gennemgang.



Den dårlige nyhed er, at du sandsynligvis skulle ønske, at du havde kendt dette tip, før du sendte e-mailen, der forårsagede en ruckus. Den gode nyhed er, at du nu er interesseret i denne indstilling, og du kan gemme ansigt, når du sender dine e-mails.