Sådan slettes alt, hvad du nogensinde har søgt på på Google

Lider ideen om, at Google kender din hver bevægelse dig ud?

Tænk over det, teknikgiganten kender enhver bil, du har tænkt på at købe. Det kender også flere personlige detaljer, som hvilke medicinske tilstande, du er udsat for, hvilke kolleger, du har forsøgt at finde information om, og hvor du overvejer at tage din næste tur.

Google ved alle disse ting fra dine mange internetsøgninger. Det er forståeligt, hvis du betragter dette som en frygtelig privatlivsrisiko - fordi det er.



Derfor vil jeg fortælle dig, hvordan du sletter alt, hvad du nogensinde har søgt på på Google.

Hvad er Googles værktøj til min aktivitet

Lad os først tale om Googles værktøj til kontoindstillinger, Min aktivitet. Her ser du alle dine søgeaktiviteter på tværs af flere platforme. Det er også her du kan redigere eller slette de oplysninger, du finder.

For at finde Min aktivitet skal du gå til Googles startside og logge ind på din konto. Tryk på cirklen i øverste hjørne med din første inderside, og en menu åbnes, klik på Min konto.

Klik på afsnittet Min aktivitet, der er angivet som en mulighed i preview-fliserne.

Derfra bliver du bedt om at bekræfte din adgangskode, inden nogen af ​​dine oplysninger vises.

Dernæst viser jeg dig, hvordan du sletter din søgehistorik.


itunes hacket 2017

Sådan slettes din Google-søgehistorik

Processen med at slette din Google-søgehistorik er faktisk ganske enkel. Dit første træk er at gå til Googles side Min aktivitet. Følg de trin, jeg har givet dig tidligere, for at komme dertil.



Brug derefter disse trin til at slette hele din søgehistorik:

  • Tryk på Slet aktivitet ved - På venstre side af siden Min aktivitet ser du en menu med handlinger. Tryk på Slet aktivitet ved.

Dette åbner en markeringsboks, hvor du vælger en sletningsdato og produkt.

  • Vælg All Time - Under Slet efter dato i valgfeltet skal du ændre i dag til Hele tiden. Dette vil slette enhver Google-søgning under din konto fra dens arkiv. (Bemærk: Der er også en mulighed for at vælge et datointerval at slette søgninger fra, men det er lettere og mere sikkert at slette dem alle.)
  • Vælg Søg - Skift alle produkter til i rullemenuen Søg. Dette betyder, at du kun sletter din søgehistorik. Der er flere muligheder at vælge imellem, såsom Alle produkter, annoncer, Chrome, kort, videosøgning og YouTube. Hvis du kun søger at slette din Google-søgehistorik, skal du vælge Søg.
  • Tap Slet - En pop-up vises, der advarer dig om, at din aktivitet kan gøre Google-tjenester mere nyttige for dig, ligesom bedre pendlingsindstillinger i Kort og hurtigere resultater i Søgning.
  • Klik Okay- En anden pop-up vises, der beder dig om at bekræfte, at du vil slette din søgningsaktivitet fra alle tidspunkter og advarer dig om, at disse elementer vil blive permanent slettet fra din Google-konto.
  • Tap Slet.

Det er det, du har slettet din Google-søgehistorik med succes. Du skal følge denne procedure hvert par måneder, så fremtidige søgninger ikke arkiveres som dem, du lige har slettet. Det er så enkelt.