Sådan deaktiveres din Facebook-konto uden at slette den

I tilfælde af at du ikke vidste det, indikerer rapporter, at Facebook-brug begynder at aftage. Måske er det den falske nyhed. Eller de engangs virale videoer. Eller annoncerne. Facebooks-brugere tager mærkbart ud.

Facebook sagde, at det gør noget for at løse problemet. Det justerer sin algoritme for at prioritere dine venners indlæg, ved du, de indlæg, der virkelig betyder noget for dig. Forbindelse med venner er, hvad der alligevel gjorde Facebook så populært.

Begynder du at se ændringer i din Facebook Newsfeed? Det er den nye algoritme på arbejdet. Og jeg bebrejder dem ikke, Facebook er på randen af ​​'sammenhæng i sammenhæng.' Dette betyder, at brugerne deler færre og færre indlæg.



Hvis du skærer ned på din Facebook-brug, kan dine meddelelser muligvis stables op! Der kan endda være tags, der er pinlige eller uklare-værdige. Dine venner kan endda tro, at du ignorerer dem med vilje!


Amazon prøvekasse kredit

Men den lille pause fra Facebook kan koste dig de venskaber og forbindelser, du har opbygget undervejs.



Super-logoff

Så hvad kan du gøre? Hvis du ikke ønsker at slette din Facebook-konto direkte (for mange minder, jeg ved), kan du blot deaktivere den midlertidigt. Det kaldes 'super-logoff', og det var et trick, der blev brugt af tidlige privatlivsbevidste brugere, hver gang de forlader webstedet.



Deaktivering af din Facebook-konto vil ikke slette den, den vil ganske enkelt stoppe den. Du vil opbevare alle de data, du har indsamlet gennem årene, og de vil stadig være tilgængelige, når du genaktiverer din Facebook-konto.

Sådan gør du Facebook 'super-logoff':


private efterforskningssoftware

  1. Gå til din Facebook-kontos “Indstillinger” (Klik på skrivebordet på den nedadvendte trekant øverst til højre og vælg derefter indstillinger).
  2. Vælg 'Generelt' i venstre kolonne.
  3. Vælg 'Administrer konto.'
  4. Klik på 'Deaktiver' eller 'Deaktiver din konto.'

Husk, at når du har deaktiveret din konto, vil din Facebook-konto ikke være mere synlig. Dine venner kan ikke søge efter dig, mærke dig eller sende dig besked. Dine venner tror måske endda, at du har slettet din konto.




Android-opbevaringsproblemer

Bare rolig. Når din Facebook-pause er forbi, kan du når som helst genaktivere din konto ved blot at logge ind igen. Du har brug for adgang til den e-mail eller det telefonnummer, du brugte til at tilmelde dig, så hold altid de handige, når du deaktiverer. Hvis du ikke kan huske din adgangskode, kan du altid anmode om en ny.



Har du et spørgsmål om Facebook? Kim har dit svar! Klik her for at sende et spørgsmål til Kim, hun bruger muligvis det og besvarer det på sit radioprogram. Kim Komando Show sendes på over 450 stationer.Klik her for at finde showtid i dit område.

I andre nyheder er det sådan, at cybercrooks bruger din LinkedIn-profil til at stjæle din info

LinkedIn er et populært værktøj for fagfolk og virksomheder. Arbejdssøgende og virksomheder bruger det til at opbygge et stort netværk af forbindelser. I hænderne på en smart cyberkriminalitet kan det afsløre mere information om dig, end du tror.