Kontroller dine data: Sådan deaktiveres iCloud-sikkerhedskopi

Siden starten har iCloud etableret sig som en af ​​de mest populære Apple-lagringstjenester og med rette. Det giver brugerne pålidelig adgang og muligheden for at gemme, synkronisere og sikkerhedskopiere indhold (og meget mere) på tværs af flere enheder.

Det er en komfort at vide, at alle dine data sikkerhedskopieres til skyen. Der er dog også spørgsmålet, 'Hvordan slukker jeg iCloud, hvis jeg ikke bruger det?' Dette spørgsmål bliver mere og mere almindeligt.

Mens et stærkt flertal af brugerne stadig foretrækker at bruge iCloud-funktionen, kan det af mange grunde være på tide at foretage en ændring. Vi giver dig hvad, hvorfor og hvordan du skal gøre for at slå iCloud-funktionen fra på din iPhone.



Hvad er iCloud-sikkerhedskopi?

Lad os starte med det grundlæggende og arbejde os fremad. Enkelt sagt giver Apples iCloud-funktion dig mulighed for at synkronisere og gemme de data, du har brug for på flere enheder.

Med andre ord giver iCloud dig nem adgang til dine data, uanset om du bruger en iPhone, iPad osv. Så længe du er logget ind med det samme Apple ID, kan du finde alt dit iCloud-indhold på enhver enhed.

Selve iCloud har vist sig at være et praktisk dandy værktøj for dem, der ønsker at have eksklusiv adgang til deres indhold, uanset hvilken enhed de bruger. Det tilbyder også hver bruger 5 GB gratis lagerplads. Derudover er brugere i stand til at gemme og synkronisere fotos, film, musik og dokumenter samt opdatere kalendere, tilføje kontakter og meget mere.

Udover at gemme og synkronisere, er iCloud også nyttig til andre ting. Det kan bruges til at tage backup af data, dele fotos og endda finde din iPhone, hvis den er mistet eller stjålet. Det er rigtigt, hvis du har Find min iPhone-funktion aktiveret, kan tyvene ikke slukke eller deaktivere din telefon uden din iCloud-adgangskode.


Amazon browserhistorik ikke min

Årsager til, at du ikke har brug for iCloud

Så hvis iCloud giver dig alle disse seje og nyttige funktioner, hvorfor skulle du så slå den fra?



Svaret vender altid tilbage til den mest værdsatte vare i onlineverdenen - privatliv. Så nyttig som iCloud kan være, kan der komme et tidspunkt, hvor du bare ønsker, at det skal være slukket for at bevare private data fra uautoriserede brugere.

Sandheden er, at der er dem af os, der måske ikke vil have visse fotos og dokumenter, der automatisk deles for alle at se. Det inkluderer også Apple. Eller måske vil du bare sætte en pause på iCloud-synkronisering af bestemt indhold fra en enhed til en anden.

Sådan slukkes iCloud

Det er forholdsvis let at slukke for iCloud, og der er endda en måde for dig at vælge og vælge, hvilke apps og muligheder du vil lukke ned eller blive ved med. Du kan deaktivere synkronisering for specielle poster, logge ud af iCloud eller bare slette kontoen fra din enhed.


directv genie hacks

Hvis du vil slukke / logge ud af iCloud på din iPhone, skal du følge disse enkle trin:



  • Start med at gå til din Indstillinger app
  • Tryk på din navn øverst på skærmen
  • Rul til bunden og vælg Log ud mulighed
  • Derefter bliver du bedt om at indtaste dit Apple ID. Tryk på Sluk knap. Dette vil resultere i at deaktivere funktioner som Find min iPhone.
  • Herfra kan du vælge, hvilke data du vil beholde på din telefon. Vælg et vælg det specifikke program / apps, du vil beholde, ved at flytte skyderen til grønt (til).
  • Fortsæt ved at tappe på Log ud knap i øverste højre hjørne.
  • Vælg Log ud mulighed en sidste gang. Du er nu logget ud, og iCloud og dens funktioner er blevet deaktiveret.

Nu spørger du sandsynligvis, 'Hvad hvis jeg ikke ønsker at slukke iCloud helt, men bare nogle specifikke funktioner?' Godt spørgsmål.

Bare gå gennem følgende trin:

  • Gå til din indstillinger
  • Vælg din navn
  • Tryk på iCloud
  • En skærm med alle dine listede iCloud-funktioner vises. For at deaktivere de funktioner, du ikke ønsker, kan du flytte skyderne, indtil de bliver hvide. Dette betyder, at funktionen er slået fra.
  • For visse funktioner, f.eks. Fotos, bliver du nødt til at tage et ekstra skridt. Tryk på menu -knappen, der skal omdirigeres til en anden skærm med flere muligheder. Du kan flytte skyderne til off-position derfra.

Det er det, din iCloud er slukket til opbevaring, indtil du vælger at bruge den igen.